II. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu

Yayın Tarihi : 17/10/2023
Bilgi ve Belge Yönetiminin değerli araştırmacıları, uygulamacıları ve paydaşları,

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. senesini kutlayacağımız ayda, 26-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Çankırı Karatekin Üniversitesi ev sahipliğinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü iş birliğiyle “2. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu” düzenlenecektir.

Sempozyumun temel amacı bilgi ve belge yönetimi araştırmacılarını, öğretim elemanlarını, uygulamacıları, meslek örgütlerini ve alanla ilişkili tüm paydaşları bir araya getirerek bilgi ve belge yönetimi alanında güncel konular, sorunlar ve gelecekte yapılması gerekenlerle ilgili bilgi aktarımı ve düşünce paylaşımında bulunulmasını sağlamaktır.

Sempozyumla ilgili daha ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

SON Duyurular