Iç Denetçi Alim Ilanina Basvuru Sonuçlari

Yayın Tarihi : 14/01/2014

Üniversitemizde; 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununun 4/a maddesi uyarinca, istihdam edilmek üzere, 25/12/2013 tarihinde Zaman Gazetesinde ilan edilen Iç Denetçi unvanli personel alim ilanina yapilan müracaatlarla ilgili sonuçlar asagidaki tabloda açiklanmistir.

Tabloda Uygun olarak belirtilerek atanmaya hak kazanan adayin atanmasina esas olacak asagida istenilen belgelerle birlikte sonuç ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (28/01/2014 tarihi mesai bitimine kadar) Rektörlügümüz Personel Daire Baskanligina sahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Bu ilan tebligat niteliginde olup, ayrica yazili tebligat yapilmayacaktir.

Adi Soyadi Genel Sartlar
(657 S.D.M.K. 48.md.)
Egitim Durumu Iç Denetçi Sertifikasi Durumu
Onur ÖZSEVER Uygun Uygun
(Lisans)
Uygun degil.
(*)
Uygun degil.
Mehmet KARA Uygun Uygun
(Lisans)
Uygun Uygun.

ATANMAYA HAK KAZANAN ADAYDAN ISTENILEN BELGELER:

1-Diploma veya mezuniyet belgesinin asli veya Resmi Kurumlardan onayli fotokopisi

2-Vesikalik fotograf (6 adet, son 6 ay içinde çekilmis )

3- Daha önce bir kamu kurumunda görev yapmis/yapiyor olanlar için Hizmet Belgesi

AÇIKLAMA:

(*) Beyan edilen Iç Tetkikçi sertifikasinin , 08/10/2005 tarihli ve 25960 sayili Resmi Gazete’de yayimlanan Iç Denetçi Adaylari Belirleme, Egitim ve Sertifika Yönetmeligine uygun olmadigi anlasilmistir.