Ek Kontenjanla Üniversitemize Kayit Yaptiran Ögrencilerimizin Dikkatine

Yayın Tarihi : 11/10/2013

Ek Kontenjan hakkindan yararlanarak üniversitemize yerlesen ögrencilerimiz için 2013-2014 egitim ögretim yili Yabanci Dil I ve Yabanci Dil II dersleri Muafiyet Sinavi 21 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Yabanci Diller Bölümü siniflarinda yapilacaktir.

· Sinav 80 çoktan seçmeli sorudan olusmakta ve iki saat sürmektedir. Sinavin birinci bölümünde Yabanci Dil I, ikinci bölümünde Yabanci Dil II derslerine ait sorular bulunmaktadir.

· Bu sinava birinci sinifin her iki döneminde okutulan Yabanci Dil I ve Yabanci Dil II derslerini almak istemeyen birinci sinif ögrencileri girebilirler.

· Ögrenciler için bu sinava girmek zorunlu degildir.

· Sinava girmek istemeyen ögrenciler birinci sinifin her iki döneminde bu dersleri alacak ve sinavlarina gireceklerdir.

· Sinav yil sonunda ulasilacak seviyeyi esas aldigi için seviyesi genellikle ögrencilerimizin beklediginden yüksek olmaktadir. Bu nedenle, belirli bir Ingilizce birikimi (pre-intermediate: alt orta) olmayan ögrencilerimizin bu sinava girmesi tavsiye edilmemektedir. Ancak tercih yine de ögrencilerimizindir.

· Sinavda bagil degerlendirme yapilacaktir. Bu sinavdan alinan puanlar dönem sonu ortalamasi olarak not hanenize girilecektir.

· Sinava girmek isteyen ögrenciler 21 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Bartin Üniversitesi Merkez Kampüste bulunan Egitim / Edebiyat Fakültesi binasinin 3. katindaki 313 ve 314 nolu siniflarda hazir bulunacaklardir.

Bartin Üniversitesi

Yabanci Diller Bölüm Baskanligi