Eğitim Öğretim Performans Ödülleri Başvuruları Başladı

Yayın Tarihi : 19/09/2023

Değerli Akademisyenlerimiz,

Üniversitemize bağlı akademik birimlerde görev yapan ve derse giren öğretim elemanlarının eğitim-öğretim performanslarının izlenmesi, değerlendirilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla hazırlanan, “Bartın Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Eğitim-Öğretim Performanslarının Değerlendirilmesi ve Ödüllendirilmesi Yönergesi”, 31 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/13-10 sayılı Senato Kararı ile kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu Yönergenin 6 ncı maddesinin 2 nci fıkrasında yer alan; “Personel Daire Başkanlığı Eğitim-Öğretim Performansının ödüllendirilmesine yönelik her yıl eylül ayının son gününe kadar takvim hazırlayarak Kurum genelinde ilan eder.” hükmü uyarınca hazırlanan Eğitim-Öğretim Performans Ödüllerine yönelik başvuru ve değerlendirme takvimi hazırlanmıştır.

Öğretim elemanları başvurularını takvimde belirtilen tarihler arasında görevli oldukları birimlere başvuru formunu doldurmak suretiyle yapabileceklerdir.

Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Başvuru ve değerlendirme takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular