15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Yayın Tarihi: 14.07.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Bundan bir yıl önce bu topraklarda, tarihe bir kahramanlık destanı olarak yazılan şanlı bir istiklal mücadelesi daha verildi. Devlet ve toplum içinde gizli ve sinsi bir biçimde örgütlenen Fetullahçı Terör Örgütü tarihimizin en kanlı darbe girişimde bulundu. Ancak, Milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesinde sokaklara ve meydanlara inerek imanından aldığı güç ve çıplak elleriyle namlulara, tanklara, helikopterlere, uçaklara karşı durarak bu oyunu bozmuştur. 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımızın olağanüstü kararlı duruşu ve liderliği etrafında kenetlenen Milletimiz, sadece şanlı bir zaferi değil, aynı zamanda geleceğini de kazanmıştır. Bu duygularla, başta 15 Temmuz kahramanlarımız olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Prof. Dr. Orhan Uzun

Haberin Fotoğrafları

Bartın Üniversitesi - Kutlubey Yazıcılar Kampüsü Tel: 0 (378) 501 10 00 Belge Geçer: 0 (378) 501 10 21 E-posta: mf@bartin.edu.tr