Bartın Üniversitesi Tanıtım Günleri

“Bartın Üniversitesi Tanıtım Günleri” 22-26 Temmuz tarihleri saat 10.00 ile 20.00 arasında Belediye Bahçesi’nde (Defterdarlık yanı) gerçekleştirilecek. Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan üniversite tercihlerinde öğrencilere öğretim elemanları tarafından rehberlik hizmeti verilecek. Akademisyenler, tercih yapacak öğrencileri bölüm ve mesleki tanıtım konusunda bilgilendirerek, Bartın Üniversitesi’nde yer alan 7 fakülte, 1 yüksekokul ile 3 meslek yüksekokulunda yer alan 82 programı anlatacak. Öğrencilere kariyer planlamaları konusunda önerilerin verileceği tanıtım günlerinde, aynı zamanda çift anadal, yandal ve yurtdışı eğitim olanakları konularında da açıklamalarda bulunulacak.

Bartın Üniversitesi - Kutlubey Yazıcılar Kampüsü Tel: 0 (378) 501 10 00 Belge Geçer: 0 (378) 501 10 21 E-posta: mf@bartin.edu.tr